ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

0
1816

ΤΡΙΤΗ 23:30-00:00 & ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20:15-21:00 & ΚΥΡΙΑΚΗ 15:30-16:00

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : ΛΙΤΣΑ ΠΑΛΑΜΑ

Η ολοκαίνουργια εκπομπή που  στοχεύει στην ανάδειξη των περιοχών της  χώρας μας  και στην προβολή τουριστικών προορισμών, με πρωτότυπο και άκρως  ενδιαφέρον τρόπο, που θα προ(σ)καλέσει τον τηλεθεατή σε μια όμορφη ταξιδιωτική εμπειρία.

Αποτελεί  την  μοναδική εκπομπή στον  χώρο όσον αφορά την ενημέρωση και των τουριστικών επιχειρήσεων και φυσικά την προβολή των τοπικών προϊόντων της Ελληνικής Περιφέρειας.

Οι συντελεστές της επισκέπτονται  τουριστικές  περιοχές  της  χώρας  μας  και σας  δίνουν πληροφορίες  για την τουριστική υποδομή και τις δραστηριότητες  τους. Μέσα από την εκπομπή θα παρουσιάζονται ξενοδοχεία , χώροι αναψυχής και εστίασης,  όσα ξεχωριστά  υπάρχουν στον κάθε τουριστικό προορισμό.

Επιπλέον σας  ενημερώνουν  για του κόσμου τα παράξενα, τοποθεσίες, γέφυρες, αξιοθέατα , φαράγγια, μονοπάτια , χώροι διαμονής, εστίασης και αναψυχής ανά τον κόσμο που συγκλονίζουν και ξεχωρίζουν .

Ο σεφ της εκπομπής μαγειρεύει μοναδικές συνταγές  χρησιμοποιώντας παραδοσιακά προϊόντα της κάθε περιοχής.

Ενώ  οι λάτρεις της τεχνολογίας θα μαθαίνουν ότι νέο σε gadget και εφαρμογές κυκλοφορεί έτσι ώστε να κάνουν τις αποδράσεις τους ακόμη πιο εύκολες και δημιουργικές .

 

Δείτε τις εκπομπές στο Κανάλι μας