Ξεκίνησε η διαδικασία συγκομιδής της φετινής σοδειάς από τους κροκοπαραγωγούς Κοζάνης. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες του συνεταιρισμού για την προσέλκυση αγοραστών και το άνοιγμα σε νέες αγορές. Ο συνεταιρισμός σήμερα υποδέχθηκε Κινέζους επενδυτές και δημοσιογράφους. Οι φωτογραφίες είναι από γεύμα που παράθεσε στην αποστολή ο συνεταιρισμός στο εστιατόριο TΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΗΤΣΙΑΝΗ

20161013_142920

20161013_142947

20161013_143022

20161013_143047

20161013_143102

20161013_143349

20161013_143658

20161013_143928