Flash-TV

Tel: +30 2461032233 | Email: [email protected]
  • Αρχική
  • Πρόγραμμα
  • Εκπομπές
  • Ειδήσεις
  • Live
  • Για εμάς
  • Εγκαταστάσεις
  • Επικοινωνία
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • Home
  • Ειδήσεις
  • Featured
  • “1η Τριημερίδα Γαστρονομίας και Οίνου” Εκδήλωση ΔΙΕΚ Αμυνταίου σε συνεργασία με το Οινοποιείο Amyntas Wines του Α.Σ.Ε.Π.Α.
10/06/2025 - 09:10
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 / Published in Featured, Γενικά, Ενημέρωση, Ρεπορτάζ, Ροή Ειδήσεων

“1η Τριημερίδα Γαστρονομίας και Οίνου” Εκδήλωση ΔΙΕΚ Αμυνταίου σε συνεργασία με το Οινοποιείο Amyntas Wines του Α.Σ.Ε.Π.Α.

Το ΔΙΕΚ Αμυνταίου σε συνεργασία με το Οινοποιείο Amyntas Wines του Α.Σ.Ε.Π.Α, διοργανώνουν μια εκδήλωση, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 18:00, στον προαύλιο χώρο του οινοποιείου, στην οποία θα παρουσιαστούν γευστικοί συνδυασμοί φαγητού και κρασιού υπό τους ήχους του Dj Alex Brown (Αλέξανδρος Μπούρας).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί τη λήξη μιας Τριημερίδας, με θέμα τη Γαστρονομία και τον Οίνο, όπου οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ Αμυνταίου, έχοντας λάβει μια κοινή εκπαίδευση πάνω στην επιστήμη της γαστρονομίας και τη διασύνδεση της με την κατανάλωση οίνου, θα παρουσιάσουν στο κοινό τις γευστικές τους προτάσεις. Η Τριημερίδα (7, 8 & 9 Ιουνίου 2023) απευθύνεται στους καταρτιζόμενους του Δ ΙΕΚ Αμυνταίου των κατευθύνσεων Τεχνικός Αμπελουργίας – Οινολογίας, Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef), Τεχνικός Αρτοποιός – ζαχαροπλαστικής και Στέλεχος Μηχανογραφημένου λογιστηρίου Φ. Γ.

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην τέχνη και στην επιστήμη της γαστρονομίας, επιτυγχάνοντας τη διασύνδεση των θεωρητικών προσεγγίσεων της με την κατανάλωση οίνου. Ειδικότερα, η εκπαίδευση φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα, την παραγωγή οίνου, τις σημαντικότερες ποικιλίες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση των γνώσεων για την ανάπτυξη μενού, που περιλαμβάνουν το συνδυασμό φαγητού και κρασιού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο οίνος και το φαγητό αποτελούν πόλο έλξης για τον τουρισμό, το πρόγραμμα αποσκοπεί στην εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και την αξιοποίηση της ελληνικής κουζίνας και αξιόλογων οινικών διαδρομών στην Ελλάδα για την ανάδειξη του τουρισμού ως μία νέα πηγή κερδοφορίας για τις επιχειρήσεις. Μια προσέγγιση σε ότι αφορά τη μεγιστοποίηση της οινοτουριστικής εμπειρίας.

 

What you can read next

Στην αντιπεριφέρεια Φλώρινας οι αγρότες – κινητοποίηση για τις αποζημιώσεις ΕΛΓΑ
ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ 05 12 2019
ΤΕΙ Δ.Μ. Μετατροπή συμβατικού αυτοκινήτου σε ηλεκτρικό




Επικοινωνία

3ο χλμ Κοζάνης - Θεσσαλονίκης περιοχή Κασλάς τηλ: 2461032233 τηλ: 2461034466 FAX: 2461501435 [email protected]

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242567

Μέλος της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας

Μέλος του Μητρώου online media

  • Για εμάς
  • Εγκαταστάσεις
  • Εκπομπές
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης

© 2015. All rights reserved. Buy Kallyas Theme.

TOP
Το flash-tv.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.