Ανανεωμένο σε πρόσωπα και εκπομπές το νέο πρόγραμμα της τηλεόρασης του flash Δυτικής Μακεδονίας, ξεκίνησε τη χειμερινή σεζόν φιλοδοξώντας να αναδείξει τους κρυμμένους “θησαυρούς” της Περιφέρειας κι όχι μόνο, καταγράφοντας γεγονότα, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, παρακολουθώντας παράλληλα το παρασκήνιο με το όραμα της επόμενης ημέρας.
Αναφερόμενη στη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Γενική Διευθύντρια και Πρόεδρος του flash Κατερίνα Δόδουρα σημειώνει μεταξύ άλλων ” Στόχος μας είναι οι τηλεθεατές να βλέπουν ένα ελκυστικό και συνάμα γεμάτο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα της εποχής μας. Οι τηλεθεατές έχουν πλέον το αισθητήριο και ζητάνε παραγωγές υψηλού επιπέδου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τα θέλω τους ”
Και το φετινό πρόγραμμα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την καθημερινότητα του, μέσα από προβλήματα και χαρές. Με πρωτότυπες και καινοτόμες εκπομπές, παιδικές σειρές και εξαιρετικές ιδέες ξεκίνησε θα ακόμη χρονιά πολλά υποσχόμενη με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα … στο flash !

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ FLASH