Ακόμα ένας αγώνας airsoft διοργανώνεται την Κυριακή στην Κοζάνη και το στρατόπεδο Ρωμανέλη από την OMEGA AIRSOFT TEAM. Σύμφωνα με πληροφορίες για μια ακόμα φορά για τον αγώνα θα καταφθάσουν στην περιοχή συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε παρακάτω το ευφάνταστο σενάριο του παιχνιδιού της Κυριακής ενώ δείτε και το βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο τα μέλης της OMEGA.

Τον Φεβρουάριο του 1959 μια ομάδα από ορειβάτες-φοιτητές εξαφανίστηκε στους πρόποδες του Kholat Syakhl(Мёртвая гора-Βουνό των Νεκρών) στα Βόρεια Ουράλια.Ύστερα από οργανωμένη έρευνα στρατού και κατοίκων τα μέλη της ομάδας βρέθηκαν νεκρά σε βάθος μηνών από την αρχική τους εξαφάνιση.Εντύπωση προκάλεσε η ανεξήγητη συμπεριφορά τους πριν πεθάνουν.Κάτι τους είχε τρομάξει και οι ενέργειες που έκαναν για να διαφύγουν δεν είχαν καμία λογική.Τα πτώματα δε,είχαν τραύματα που δεν μπορούσαν να προκληθούν από ανθρώπινη ενέργεια.Η έρευνα του Σοβιετικού κράτους σταμάτησε απότομα και τα πτώματα ενταφιάστηκαν σε μια λιτή και διακριτική τελετή.
Φήμες και απόψεις κυκλοφόρησαν σχετικά με μυστηριώδη στρατιωτικά πειράματα,με κρυπτοζωολογία/εμφάνιση του Ρωσικού χιονάνθρωπου,εξωγήινους ακόμα και φαντάσματα από της δοξασίες της τοπικής φυλής.Το περιστατικό έμεινε γνωστό ως Dyatlov Pass incident( Гибель тургруппы Дятлова).
Μετά την πτώση του τείχους 1989,οι μυστικές υπηρεσίες της πρώην Σοβιετ.Ένωσης δεν ήταν και πολύ πρόθυμες να μοιραστούν φακέλους και μυστικά.
Ωστόσο το παραπάνω περιστατικό συζητήθηκε εκτενώς και επιβεβαίωσε τους φόβους που είχαν οι Αμερικάνικες υπηρεσίες πληροφοριών.
Δεν ήταν εξωγήινοι,δεν ήταν ο δολοφονικός χιονάνθρωπος(YETI)ούτε η τοπική φυλή.Ο σοβιετικός στρατός ΕΙΧΕ ανάμειξη μόνο στην προσπάθεια να προλάβει την μοιραία ομάδα από το να μπει στην απαγορευμένη περιοχή.
Δεν πρόλαβε.
Κάτι αρχαίο και παντοδύναμο είχε ξυπνήσει.
Το χαμένο παιδί της Λίλιθ και του Κάιν.
Αυτό που ξέφυγε από την οργή των τριών Αγγέλων!
(Σανβί, ο Σανσαβί και Σαμεγκελάφ).
Μετά την πτώση των τειχών της Ιεριχούς,ο μεγάλος παγιδευτής ψυχών μαζί με τους φυλάρχους του θα περπατούσαν την γη ξανά.
Υπεύθυνος για μεγάλες καταστροφές,αναζητήθηκε από τις παγκόσμιες δυνάμεις με τρόπο διακριτικό καθώς η δυνατότητα του να καταλαμβάνει ψυχές του έδινε την ευκαιρία να “δει” τους διώκτες του πριν αυτοί τον φτάσουν και σε πολλές περιπτώσεις να τους “αναγκάσει” σε αυτοκτονία ή σε μεγάλη καταστροφή.
Οι ψυχές που συλλέγει τον κάνουν δυνατότερο και Αθάνατο.
Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο κράτος του Ελουντρίλ όπου βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση(Οι ψυχές των νεκρών πολεμιστών είναι ΑΥΤΕΣ που τον τροφοδοτούν με ζωή).
ΑΝΣΚ:
Η επίθεση έχει ως σκοπό να καταστρέψει τις αποθήκες ψυχών(μπλε κύκλοι).
Η εκκίνηση θα γίνει από δύο σημεία ώστε να αποφύγουμε τυχόν μπουκώματα.
Τα respawn είναι των πέντε για την επίθεση.
Υπάρχουν τέσσερις αποθήκες ψυχών και μια πέμπτη που σημαίνει(όταν καταστραφεί) ότι η άμυνα είναι σε deathmatch mode.
Μαζί θα πρέπει να εντοπιστούν(προσοχή:αφού καταστραφεί και η πέμπτη αποθήκη),ο Καταραμένος Υιός και οι δύο φύλαρχοι του.
Αυτοί,μετά το πέρας της πορείας των επιτιθεμένων,μπορούν να φύγουν σε οποιοδήποτε σημείο ή κτήριο μαζί με την φρουρά τους.
Σε αυτή την φάση ΔΕΝ υπάρχει respawn για κανέναν από την άμυνα.
Μετά από κει,πηγαίνουν για βραστό στην καντίνα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Καταραμένος και οι Φύλαρχοι,μέχρι να καταστραφεί και η πέμπτη αποθήκη,ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
Δεν τους ρίχνουμε.Αυτοί όμως σε προκαθορισμένες πορείες και κινήσεις,ορμώμενοι ως ομάδα μπορούν να κτυπήσουν κάποιον.
Δεν πολεμούν,απλά περπατούν και ρίχνουν ευκαιριακά.
Δεν μπαίνουν σε κτήρια.
Οι χτυπημένοι από τους παραπάνω τρεις,εγκαταλείπουν την επίθεση και ενώνονται με την άμυνα!
(Έχοντας χάσει την ψυχή τους).
Το χρονοδιάγραμμα που έχει η επίθεση είναι τρεις ώρες!
Καλό και ασφαλές παιχνίδι!
Υ.Γ. Τα respawn της επίθεσης δεν παραδίνονται.
Κατακτώνται!

ΟΡΙΑ FPS:
Rifles : 420 max (Οριο ασφαλείας τα 15 μέτρα)
DMR : 450 max (Οριο ασφαλείας τα 20 μέτρα και μόνο semi)
Sidearms : 320 max (Οριο ασφαλείας τα 5 μέτρα)
Sniper : 550 max (Οριο ασφαλείας τα 20 μέτρα)
Εντός των κτιρίων, μόνο πιστόλια και μόνο semi και πέριξ αυτών από μέσα προς τα έξω, δεν ρίχνουμε ποτέ σε αποστάσεις κάτω από τα 15μ με AEG.

Αν και υπάρχει ακόμα χρόνος,παρακαλούνται οι ιθύνοντες των συλλόγων να έχουν τα AEG της αποστολής τους μετρημένα από πριν.Όλοι οι σύλλογοι θεωρώ πως έχουν μετρητές.Θα υπάρξει ανακοίνωση και λινκ στο οποίο θα ναγραφούν τα αποτελέσματα.Αυτό μας σώζει από το να χρονοτριβούμε στις μετρήσεις των όπλων στο πεδίο.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.Οι μεμονωμένοι παίκτες καθώς και οι ομάδες(όσο πολυπληθείς και να είναι) θα μετρηθούν στο πεδίο.

Σε κάθε περίπτωση αμφιβολίας ή παρερμηνείας σε οτιδήποτε έχει σχέση με το σενάριο που παίζεται ή τους κανόνες που ισχύουν, και προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων (και εντάσεων) που θα χαλάσουν το παιχνίδι για όλους, θα πρέπει να λειτουργούμε ώς, να έχει ο άλλος δίκιο (ακόμη και όταν δεν έχει),κριτές θα επιληφθούν άμεσα του ζητήματος.

ΧΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Η ΟΡΘΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18!