Στην καταγγελία πως δέχθηκε όχληση κατά την προσπάθεια κάλυψης ανοιχτής συνέλευσης του ΣΠΟΣ Δυτικής Μακεδονίας προχώρησε ο συνεργάτης του FLASH TV Κωνσταντίνος Περτσινίδης.
Διαβάστε πως περιγράφει ο ίδιος το περιστατικό:

Με αφορμή … την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σπος Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου της ΠΟΕ σήμερα στην Ποντοκώμη..
Εχω να καταθέσω τα εξής και αφορά το ζήτημα της παρουσίας μου για να καλύψω για τις ανάγκες του ρεπορτάζ για τα τεκτενόμενα του Οργανωμένου χώρου..
Κατα παράδοξο τρόπο ενώ είχε περάσει αρκετή ώρα τέθηκε θέμα απο το προεδρείο του απερχόμενου ΔΣ κατόπιν παρέμβασης ανωθεν για το αν πρεπει να βρισκομαι στο χωρο της συνέλευσης για να καταγράψω την διαδικασία
Τέθηκε το θέμα προς ψηφοφορία και το σώμα της συνέλευσης αποφάσισε υπέρ της παρουσίας για την σύνεχιση της καταγραφής..
Και Ευχαριστώ δημόσια τους Σύνεδρους για την αποδοχή και την στήριξη..
Στην κορυφαία αυτή Δημοκρατική Διαδικασία και έκφραση των σωματείων της ΠΟΕ όπου τίποτα δεν είναι κρυφό για τα τεκτενόμενα του χώρου λογικές αποκλεισμού δεν έχουν θέση.
Θλίβομαι γιατί εδώ και πολλά χρόνια εχουμε αναδείξει και συνεχίζουμε μέσα απο την κάμερα της εκπομπής ” Πόντος Ο Εύξεινος” τηλεόραση Flash-tv Flash-tv πέρα απο την θεματολογία της εκπομπής και όλες τις δράσεις της ΠΟΕ τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά και στην Δυτική Μακεδονία..
Δυστυχώς δεν είμαστε αρεστοί γιατί έχουμε μια άλλη προσωπική άποψη για τα τεκτενόμενα της ΠΟΕ και αυτό δυστυχώς συνεχίζει να ενοχλεί..